Kategoriler
Proje Haberleri

Kasaba Evleri Kelkit satışları başladı

Kasaba Evleri Kelkit projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Üç El inşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 90 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 90 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 138 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 148 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanlarda ferah bahçe alanı, süs havuzu, çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, park ve banyo bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Kasaba Evleri Kelkit konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Kasaba Evleri Kelkit projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Farklı kat ve cephelerde daire seçenekleri mevcuttur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 500.000 TL ile 510.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 540.000 TL ile 570.000 TL arasında değişmektedir. Uygun ödeme koşulları ile avantajlı fiyatlarla konut sahibi olabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 545 96 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…