Kategoriler
Proje Haberleri

Kavallar Yaşam Kent satışları başladı

Kavallar Yaşam Kent projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Bartın’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje YTN İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede, dört tarafı açık havadar ve birbirini kesmeyen bloklar yer almaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Konutlar birinci sınıf malzeme ve birinci sınıf işçilikle inşa edilmektedir.

Daire giriş kapıları birinci kalite, yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. İç kapılar ise birinci sınıf Amerikan Panel ve lake boyalıdır. Ayrıca salon ve mutfak kapıları camlı ve çitalı olacaktır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Gövde mdflam, kapaklar parlak beyaz highgloss ve tezgah granit kaplanacaktır. Tuvalet, banyo yer seramik ve duvar fayanslarında birinci sınıf Ege Seramik veya Kütahya Seramik kullanılacaktır. Salon ve odalara capron üzerine laminat parke döşenecektir. Ayrıca teras, balkon zemin döşemesinde birinci sınıf kaymaz Ege Seramik veya Kütahya Seramik kullanılacaktır.

Kavallar Yaşam Kent nerede yer alıyor?

Proje, Bartın’ın Merkez İlçesi Aladağ Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, hastane, okul ve polis merkezi bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kavallar Yaşam Kent fiyatları ne kadar?

Kavallar Yaşam Kent projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 480 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 580 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 320 93 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…