Kategoriler
Proje Haberleri

Kavanpark Maşukiye Kartepe güncel fiyatlarla satışta

Kavanpark Maşukiye Kartepe projesi bulunduğu bölgenin en değerli lokasyonunda yer alan eşsiz bir villa projesidir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mehmet Kavan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Müstakil bir yaşam sunan projede 2 katlı 19 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mehmet Kavan Yapı güvencesi ile yükselen projede 2 katlı 19 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 217 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 müstakil villaların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villa için özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca villaların kendilerine ait bağımsız müstakil bahçe alanı yer almaktadır. Site içi su deposu yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci kalite dolaplar ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır.

Kavanpark Maşukiye Kartepe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Derbent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve göl manzarasına sahiptir. Doğa ile iç içe olan bu proje Sapanca Gölü’ne 3 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Kartepe Kayak Merkezine 5 kilometre mesafede yer almaktadır.

Kavanpark Maşukiye Kartepe projesinde teslimler 2023 yılının 3. Çeyreğinde yapılması planlanmaktadır. Projede 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil villalar yer almaktadır. Brüt 217 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 müstakil villaların fiyatı 6.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 416 30 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…