Kategoriler
Proje Haberleri

Kayım Rezidans Dragos satışları devam ediyor

Kayım Rezidans Dragos projesi her kullanıcıya uygun alternatif konut seçeneklerine sahip lüks bir projedir. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kayım Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 3.236 metrekarelik alan üzerinde toplam 117 adet daire ve ticari alanlar bulunmaktadır. Bu daireler stüdyo, 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1  ile 5 artı 2 ve 6 artı 2 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kayım Yapı güvencesi ile yükselen proje 3.236 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 117 adet daire ve ticari alan yer almaktadır. Söz konusu daireler stüdyo, 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1  ile 5 artı 2 ve 6 artı 2 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 400 ile 416 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede geniş bir sosyal donatı alanları yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, Fitness Center, çocuk oyun parkı ve yeşil alan bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projedeki dairelerde kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf malzeme kalitesine sahiptir.

Kayım Rezidans Dragos konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Anadolu Yakası Maltepe İlçesi’nde Cevizli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki konutların önü kapanmaz deniz ve Adalar manzarasına sahiptir. E-5 ve Minibüs Yolu (Bağdat Caddesi) yürüme mesafesindedir. Metroya 5 dakika, Marmaray’a 10 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca alışveriş merkezleri, adliye, hastane, zincir marketler, eğitim kurumları ve park alanları 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Kayım Rezidans Dragos fiyatları ne kadardır?

Kayım Rezidans Dragos projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 400 ile 416 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 13.000.000 TL ile 14.000.000 TL arasında değişmektedir. Projede takas olarak gayrimenkul ve araçlar değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 340 89 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…