Kategoriler
Proje Haberleri

Kemer City Plus projesinin beklenen daireleri satışa çıkarıldı

Zonguldak ilinin Ereğli İlçesinde konumlanan Kemer City Plus projesi uzun zamandır beklenen bir inşaattı. Mart ayında satışa çıkan projede binalar dört katlı. Doğalgaz ile ısınması sağlanan site içerisindeki daireler geniş ve ferah olmasıyla dikkat çekiyor. İnşaat firmasından satışta olan daireler sizleri lüks konforuyla buluşturmayı hedefliyor. Peki proje kapsamındaki dairelerin özellikleri neler? Projede ödeme seçenekleri ne şekilde? Proje konut kredisi kapsamında mı?

Kemer City Plus daire özellikleri

Projede binalar dört kattan meydana geliyor. Görüntülü arama ile gezme hizmetinin mevcut olmadığı projede iki farklı daire tipi ön plana çıkıyor. 3+1 daireler brüt 150 metrekare, net ise 130 metrekare olarak inşa edildi. 3 bin 928 metrekare yüzöçümlü arsa üzerinde yer alan projede iki bitişik blok mevcut. İki bloklarda toplam 28 adet daire var.  Bununla birlikte 3 oda 1 salon dairelerde iki adet banyo ve üç tuvalet mevcut.  Ayrıca daireler iki adet balkon içeriyor.

Kemer City Plus Sosyal Olanakları

Yola sıfır konumla inşa edilen daireler sahile 800 metre, fen lisesine 200 metre, gençlik ve spor merkezinin ise hemen karşısında yer alıyor. Ayrıca proje yeni fakülteye de yürüme mesafesinde bulunuyor. Kapalı çocuk parkı ve açık çocuk parkı imkanlarını barındıran proje merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Ayrıca proje okullar bölgesinde yer alıyor. Proje kapsamında fitness salonu da mevcut.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Yeni inşaatı tamamlanan projede fiyatlar daire tipine bağlı olarak 650 bin TL ile 720 bin TL arasında seyrediyor. Brüt 150 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut kredisine uygun olan daireler inşaat firmasından satışta. Projede aidat ise henüz belli değil. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 (372) 322 90 26 numaralı telefonu arayabilir ve firmayla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…