Kategoriler
Proje Haberleri

Kemer Suites 2 Kemerburgaz satışta

Kemer Suites 2 Kemerburgaz konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Eyüpsultan konut projesi Emre Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi, İstanbul, Eyüpsultan İlçesi Mimar Sinan Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İstanbul konut projesi 1.349 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca 1.349 metrekarelik arsa alanı üzerinde iki adet konut bloğu yer almaktadır. İstanbul konut projesinde iki adet konut bloğunda ise toplam 24 adet daire yer almaktadır.

Projede üç farklı tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Eyüpsultan konut projesindeki bu daireler 2+1, 3+1 ve 5+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 70 metrekare ile 168 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesinde iki tip 2+1 daire projede yer almaktadır. Bu 2+1 dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 ve 100 metrekare büyüklüğündedir. Tek tip 3+1 daireler brüt 153 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca tek tip 5+1 tip daireler brüt 168 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesindeki dairelerde akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde klima, davlumbaz, fırın, çelik kapı, laminat parke, vestiyer, ebeveyn banyosu, bulaşık makinesi, set üstü ocak gibi özellikler bulunmaktadır.

Projede açık yüzme havuzu, sauna, spor salonu, çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda projede 7/24 güvenlik, kamera, kamelyalar, kapalı otopark gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Kemer Suites Kemerburgaz fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 12 milyon 880 bin TL’den başlamaktadır.

70 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 12 milyon 880 bin TL’den başlamaktadır.

100 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 17 milyon 120 TL’den başlamaktadır.

153 metrekare brüt alana sahip 3+1 dairelerin fiyatları 23 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 168 metrekare brüt alana sahip 5+1 dairelerin fiyatları ise 29 milyon 460 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinin 2024 yılı Nisan ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Kemer Suites 2 Kemerburgaz nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje orman manzarasıyla ve ulaşımıyla metro durağı karşısı İstanbul Hava Alanına 15 dakika, Şişli’ye 15 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 427 57 57 ve 0552 427 57 57 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…