Kategoriler
Güncel Kentsel Dönüşüm

Kentsel Dönüşüm yapılırken eşyalarınızdan olmayın

Kentsel dönüşüm yapılırken bu yapım süreci hızlı bir şekilde günümüzde devam etmektedir. İstanbul’da 118.500 konut için dönüşüm çalışması sürmektedir. Bu süreçte de eşya depolarında olan talep artmış vaziyettedir. Depo Palas CEO Ulaş Gümüşoğlu fırsatçılara karşı bir uyarıda bulunmuştur. Eşyaların profesyonel ve güvenli bir ortamda muhafaza edilmesi gerektiğini belirtmiştir. Daha da önemlisi sigortalı aldığından emin olunması gerektiğini vurgulamıştır. Türkiye genelinde afet riski taşıyan binaların 2012’den bu yana kentsel dönüşüm kapsamında yenilendiği bilinmektir. Özellikle büyük bir depremin beklendiği İstanbul’da çalışması var her geçen gün hızını arttırmaktadır. Bu çalışmalar yapılırken eşyalarınızda güvenle korunmalıdır.

Fırsatçılığa izin vererek eşyalarınızdan olmayın

Depo Palas CEO Ulaş Gümüşoğlu, tamamlanması bina başına bir iki yıl süren kentsel dönüşüm çalışmalarında eşyaların kullanıma hazır ve hasarsız bir şekilde depolandığı yerden teslim alınması gerekmektiğini vurgulamıştır. Bu noktada hizmet alınacak eşya depolarının seçiminde oldukça dikkatli olunması gerekir. Kişinin eşyaların profesyonel güvenli bir ortamda muhafaza edildiğinden ve daha önemlisi eşyaların sigortalılığının emin olması gereklidir. Vatandaşın daha güvenli konuklara sahip olma umuduyla tedbirsiz davranarak zaman zaman büyük kayıplara yol açabilir. Bu nedenle Ulaş Gümüşoğlu’nun yaptığı açıklamaya göre bu süreçte binasını terk eden ve kiraya çıkanın ailelerin tüm eşyalarını taşımak yerine belli bir kısmını depolara emanet etmektedir.

Kentsel Dönüşüm yapılırken teslim ediliş süreci güvence altında

Depo palasın eşya depolama sistemi mağduriyetin önüne geçmektedir. Ulaş Gümüşoğlu bu konu hakkında İstanbul’da üç farklı lokasyonda depolama tesisinin oluşturduğu bilinmektedir. Depolarda sistem kapsamında eşyalar liste olarak sözleşme karşılığında teslim alındığını söylemiştir. Kullanıcılara ait bağımsız odalarda saklandığında belirtmiştir. Öncesinde istenilen eşyaları ulaşabilme olanağın da sunulmuştur. Eşyalar adresi teslimine kadarki sürecini nakliye ve depolama sigorta poliçeleri ile güvence altına alındığını belirtmiştir. Depoların 7/24 güvenlik kamera ile ilgilendiğini aynı zamanda merkeze bağlı olan bir alarm sisteminin de olduğu söylenmiştir.

Bu şekilde bu kentsel dönüşüme eşyalarında eşyaların korunumu ve güvencesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Sizlerle eşyamızı saklarken daha dikkatli olarak güvence sağlayan bir depoya eşyalarınızı teslim ettiğinizden emin olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…