Kategoriler
İhaleler

Kiptaş 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın

İstanbul ve İzmit’te muhtelif bölgelerde bulunan 64 dükkan ve 2 konutu Kiptaş “7. Gayrimenkul Müzayedesi’nde açık artırmayla satışa sunmaktadır.  Müzayede, 24 Aralık saat 14.00’te KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenecektir. Ayrıca web sitesi üzerinden de yayınlanacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden katılım sağlanabilecektir. Firma, müzayede gelirini “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kaynak olarak kullanacağını açıkladı.

Kiptaş tarafından düzenlenecek 7.Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık’ta gerçekleşecek

İBB iştiraki olan Kiptaş, halka Açık 7. Gayrimenkul Müzayedesini 24 Aralık saat 14:00’te düzenleyecektir. Genel Müdürlükte gerçekleşecek olan müzayedenin 1.oturumunda Locamahal Veliefendi Konutları projesindeki 2 konut satışa sunulacaktır. KİPTAŞ portföyünde yer alan Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta 7, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri projesinde 4, Referans Başakşehir Vadi projesinde 5, Zeytinburnu Sahilpark Evleri projesinde 16, Locamahal Veliefendi Konutları projesinde ki 5 dükkan da satışa çıkacaktır. Aynı zamanda Silivri 4. Etap Konutları projesindeki 27 dükkan ile KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’deki 5 dükkan da olmak üzere toplam 64 ticari birim yatırımcılara sunulacaktır.

Ayrıca katılımcılar, www.kiptas.istanbul adresinden canlı olacak açık artırmaya, dünyanın her yerinden online olarak teklif verebilecektir.

Müzayededen elde edilen gelir kentsel dönüşüm projeleri için kullanılacak

Kiptaş 2019 yılından beri düzenlenen müzayede gelirini “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri” için kullanacaktır. Müzayedede satışa çıkacak ticari birimlerin fiyatı 192 bin 838 TL (KDV hariç) ile 6 milyon 164 bin (KDV hariç) arasında değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları 741 bin 542 lira (KDV dahil) ve 760 bin 833 lira (KDV dahil) olarak satışa çıkacaktır. KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi’nde satışa çıkacak gayrimenkullerle ilgili bütün bilgilere www.kiptas.istanbul adresinden ulaşmak mümkündür.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…