Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi yakında başlıyor

Konut projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş İstanbul Konut firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje İstanbul İli, Pendik İlçesi, Çamçeşme Mahallesi’nde yer almaktadır. Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi bölgede yer alan 11425 ada, 15 parsel üzerinde inşa edilecektir.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinin 42 bin 024,19 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselmesi planlanmaktadır. Çamçeşme sosyal konut projesinde 12, 13, 14 ve 15 katlı 8 adet konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca projede 2 adet ticari blok, 2 adet sosyal tesis binası ve 1 adet kreş binası yer almaktadır. Sekiz adet konut bloğunda toplam 604 adet daire yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde 224 adet home ofis, 39 adet ticari ünite, 26 adet ofis yer almaktadır.

Söz konusu arsa üzerinde bir fabrikaya ait binalar yer almaktadır. Atıl binaların yıkım işlemi tamamlandıktan sonra arsa üzerinde inşaat çalışmalarına başlanması planlanmaktadır. 828 adet konut, 66 adet ticari ünite olmak üzere toplam 894 adet bağımsız bölümden meydana gelen proje hayata geçirilecektir. Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi kapsamında dört farklı daire tipi yer alacaktır. Bu daire tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler olacaktır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Konut projesinde dairelerin dışında konut projesinde yüzme havuzu yapılması da planlanmaktadır. Ayrıca proje içerisinde yaya yolu, spor alanı, çocuk oyun parkı gibi alanlar da yer alması planlanmaktadır. 173 tanesi açık otopark, 939 tanesi kapalı otopark olmak üzere toplam 1.112 araçlık otopark alanı da planlanmaktadır. İnşaat çalışmalarına 2022 yılı başında başlanması planlanan projenin 2023 yılı sonlarına doğru tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi nerede yer alıyor?

Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi yakınında 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu ve Pendik Ağız ve Diş Hastanesi yer almaktadır. Ayrıca proje E-80 kara yoluna 8.41 km, E-5 kara yoluna ise yaklaşık 10 metre mesafedir. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 2 km, otobüs durağına ise proje 420 metre mesafede yer almaktadır.  Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 414 98 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….

“Kiptaş Pendik Çamçeşme projesi yakında başlıyor” için 2 yanıt

nasıl projelere kayıt olabilirim lütfen bilgi veriri misiniz

Yorumlar kapatıldı.