Kategoriler
Proje Haberleri

Kocalar Northside satışları devam ediyor

Kocalar Northside projesi ile lüks yapıda geniş kullanım alanları sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Pursaklar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kocalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Site içerisinde 14 katlı tek blok yükselmektedir. Bloktaki daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kocalar İnşaat güvencesi ile yükselen projede 14 katlı tek blok yer almaktadır. Bloktaki daireler ise 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 214 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 168 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları ve spor alanı bulunmaktadır. Çift asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde iki taraflı tezgah ve üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Kiler alanı, çift balkon, çift yönlü açılır ısıcam PVC ve ışık bandı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kocalar Northside konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kocalar Northside fiyatları ne kadar?

Kocalar Northside projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 214 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 778 66 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…