Kategoriler
Proje Haberleri

Komşu Park Evleri satışları devam ediyor

Komşu Park Evleri projesi farklı ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FSM Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 108 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FSM Yapı güvencesi ile yükselen projede 2 blok ve toplam 108 adet daire mevcuttur. Söz konusu daireler 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 195 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde çocuk oyun parkı, basketbol sahası, spor alanları, süs havuzu, oturma alanları ve geniş yeşil alan bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Komşu Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 23 Nisan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Köroğlu Caddesi üzerinde 251. Sokakta yer almaktadır. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi ve sağlık kurumları mevcuttur. Bunun yanı sıra metro ve toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Komşu Park Evleri projesinde brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 daireler 3.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 536 764 66 58 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…