Kategoriler
Proje Haberleri

Kordon İstanbul satışları devam ediyor

Kordon İstanbul projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ege Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 0’dan 4 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 0’dan 4 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 0 stüdyo dairelerin büyüklüğü brüt 42 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekare ile 88 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir. 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekare ile 186 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 226 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, spor alanı ve tenis kortu gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Kordon İstanbul nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Metro, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kordon İstanbul fiyatları ne kadardır?

Kordon İstanbul projesinde fiyatlar konutun büyüklüğüne ve konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca konutun bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir.

Projede bulunan, brüt 69 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatları 6 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 11 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklüğü brüt 151 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 11 milyon TL’den başlamaktadır.

Brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 3.5 artı 1 dairelerin fiyatları 13 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 215 metrekare büyüklüğe sahip 3.5 artı 1 dairelerin fiyatları 15 milyon TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 478 48 18 veya 0 (553) 542 80 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…