Kategoriler
Proje Haberleri

Körfez Civan Evleri Balıkesir’de satışa çıktı!

Körfez Civan Evleri adlı konut projesi 3 blokta yer alan 136 daireden oluşmaktadır. Bu konutların mimarı ise Beydağ İnşaat firması olmaktadır. Projenin satılık daire türleri 2 + 1 ve 3 + 1’dir. Bunlardan 2 + 1 odalı olan daireler brüt 120, net 100 metrekare ölçüsündedir. 3 + 1 odalı daireler ise brüt 150, net 135 metrekare büyüklük oranına sahiptir.

Ayrıca projedeki tüm daire seçenekleri krediye uyumlu olarak satışa çıkmıştır. Fakat satın alma opsiyonları arasında takas mevcut değildir. Balıkesir Edremit satılık daire türleri arasında bulunan daireler set üstü ocak, fırın ve fiber internet gibi olanaklara sahiptir. Bununla birlikte dairelerde görüntülü diyafon, paslanmaz çelik kapı, duşakabin ve ebeveyn banyosu da mevcuttur. Isı yalıtımlı dış cephe mantolaması ise 4 mevsimlik kolaylık sağlayabilen bir özelliktir.

Proje alanı nerededir?

Bu konutlar, Beydağ İnşaat güvencesiyle Balıkesir’in Edremit ilçesi sınırlarında yükselmektedir. Konutların yer aldığı mahalle, merkezi konumuyla ünlü olan Kadıköy Mahallesi’dir. Yunus Emre Caddesi üzerinde hayata geçen bu projenin önemli avantajlarından birisi de konumudur. Çünkü proje alanı, sosyal imkanların çok gelişmiş olduğu bir yerde bulunmaktadır. İzyap Körfez Residence, Akbulut Evleri ve Saka Evleri ile yakın mesafedeki bu konutlar aynı zamanda İzmir Çanakkale Yolu ile  yakın mesafededir. Özel Edremit Körfez Hastanesi, 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Novada Edremit AVM ve Akın AVM gibi yerler de Körfez Civan Evleri proje alanına yakın olmaktadır.

Körfez Civan Evleri satılık daire fiyatları ne kadardır?

Körfez Civan Evleri Edremit satılık daire fiyatlarına yakın olan değerlere sahiptir. 2 + 1 odalı daireler 400.000 TL, 3 + 1 odalı evler 500.000 TL olmaktadır. Ödeme planı vs. detaylar hakkında bilgi almak için şu numaraya ulaşılabilir:

  • 0542 742 84 38

En doğru ve güncel proje haberlerini incelemek için buraya tıklayınız.