Kategoriler
Projeler

Koru Konfor Bağlıca

Koru Konfor Bağlıca projesi Tenkur İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde firma tarafından inşa edilmektedir. Proje içerisinde hem konutlar yer almaktadır, hemde ayrıca villalar yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği projede satışlarda tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje özellikleri hakkında

Söz konusu proje Dora Konsept Mimarlık tarafından tasarlanmıştır. Proje içerisinde hem dikey mimari, hemde yata mimari kullanılmıştır. Böylece proje içerisinde konutlar ve villalara yer almaktadır.  2020 yılında inşasına başlana projenin 2021 yılı sonlarına doğru tamamlanması planlanmaktadır.

22 bin 397 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen projede 12 katlı iki konut bloğu yer almaktadır. Ayrıca bu konut bloklarının dışında villalar da mevcuttur. Bağlıca konut projesi içerisinde 2 blokta toplam 44 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 12 adet villa proje içerisinde yer almaktadır. Tüm bu daire ve villaların dışında ayrıca ticari üniteler de yer almaktadır.

Bağlıca konut projesinde yangın merdiveni, merkezi ısıtma sistemi, sıcak su sistemi, uydu sistemi, ısı ve ses yalıtımı gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca yangın spring sistemi, su deposu, jeneratör gibi alanlar da yer almaktadır.

Tek parsel üzerinde inşa edilen Koru Konfor Bağlıca projesinde yer alan konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Bu daire tipi ise 4+1 olarak belirlenmiştir. Villalar ise 2 kalı olacak şekilde projelendirilmiştir.  Zemin katta salon, teras, süs havuzu, mutfak, kiler ve ıslak hacimler yer almaktadır. 1. katta ise ebeveyn banyolu ve giyinme odalı yatak odası, teras, çamaşır odası mevcuttur. Ayrıca 1. katta 2 balkon, hol, içerisinde duşu bulunan 2 oda yer almaktadır.

Koru Konfor Bağlıca nerede yer alıyor?

Başkent Üniversitesi’ne yakın bir konumda yer alan proje Bağlıca Mahallesi, Değirmenci Caddesi, No: 2 Etimesgut / Ankara adresinde yer almaktadır. Konut projesi ayrıca eğitim kurumları ve alışveriş merkezlerine de yakın bir konumda yer almaktadır.

Ankara konut projesinde fitness salonu, sosyal alanlar, yürüyüş parkuru, kamelyalar, kapalı otopark, açık otopark gibi alanlar da mevcuttur. Proje ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak için 444 9 280 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje Künyesi

Adresi : Bağlıca Mahallesi, Değirmenci Caddesi, No: 2 Etimesgut / Ankara
Daire sayısı: 44 daire, 12 villa
Arsa alanı: 22.397 metrekare
Ticari ünite sayısı: –
Daire tipleri : 4+1 , villa
Daire büyüklükleri : –
Teslim tarihi : 2021
Tel: 444 9 280

Diğer projeler ile ilgili bilgi almak için tıklayınız….