Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Gold City Yalova satışları başladı

Kudu Gold City Yalova projesi lüks tasarıma sahip konsepti ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 48 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kudu İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen proje modern yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 48 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 179 ile 189 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, futbol, voleybol ve basketbol sahası ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca oyun ve eğlence salonu, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları, mescit ve kamelyalar yer almaktadır. Her bloğa özel depo, asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Salon balkonu 10 metrekare olmak üzere toplam 3 adet balkon yer almaktadır. Ayrıca salon ve yatak odası klima tesisatı mevcuttur.

Kudu Gold City Yalova konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Terminal 2 dakika, hızlı feribot 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İstanbul ve Bursa’ya 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, hastane ve cami mevcuttur. Bununla birlikte termal tesisler ve Yalova Üniversitesi 10 dakikalık bir mesafededir.

Kudu Gold City Yalova fiyatları ne kadardır?

Kudu Gold City Yalova projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL ile 2.400.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (226) 814 04 30 veya 0 (553) 811 77 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…