Kategoriler
Proje Haberleri

Kuleli Evleri Poyraz 2 kişiye özel ödeme koşulları

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Kuleli evleri Poyraz projesinin ikinci etabı oluşturmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Şişli İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. 9.920 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 2 blok ve toplam 94 adet daire bulunmaktadır. Blokların giriş katlarında ise ticari üniteler mevcuttur. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yıldırım Yapı Grubu tarafından geliştirilen proje 9.920 metrekarelik inşaat alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde 2 blok ve toplam 94 adet daire yer almaktadır. Ayrıca blokların giriş katlarında ise ticari üniteler mevcuttur. Söz konusu dairelerin ise 3 farklı tipte seçenekleri bulunmaktadır. 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks daire seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 69 ile 99 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde fitness salonu ve cep sineması bulunmaktadır. Lobi ve asansör sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Her dairenin teras veya balkon alanı yer almaktadır.

Kuleli Evleri Poyraz 2 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Şişli İlçesi Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Feriköy İslam Mezarlığı’nın yaklaşık 100 metre kuzeyinde yer almaktadır. Piyalepaşa Bulvarı’nın hemen karşısında olan proje, bu bulvar ile doğrudan İstanbul Çevre Yolu’na bağlanmaktadır. Osmanbey metro durağına 5 dakika yürüme mesafesindedir. Ayrıca Nişantaşı’na 3 dakikalık bir mesafededir. Shopping Mall AVM ise 20 dakikalık bir yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Memorial Şişli ve Özel Okmeydanı Hastaneleri yakın konumda yer almaktadır.

Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları ne kadar?

Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi kişiye özel ödeme koşulları sunmaktadır. Bununla birlikte banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 69 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 5.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 21 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…