Kategoriler
Proje Haberleri

Lalepark Evleri 3 satışları devam ediyor

Lalepark Evleri 3 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın İnegöl İlçesinde yükselen proje Laleci İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, İnegöl İlçesi Yunusemre Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Lalepark Evleri 3 kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, görüntülü diafon, gömme dolap, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, giyinme odası gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerde balkonlar dahil olmak üzere yerden ısıtma sistemi döşenmiştir.

Proje 3 blok ve 30 daireden meydana gelmektedir. 1500 metrekaresi yeşil alana ayrılmış olan site içerisinde her daireye özel otopark yer almaktadır. Ayrıca sitede çocuk oyun parkı, kamelyalar, spor alanı, güvenlik, kamera sistemi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler brüt 147 metrekarelik alana sahiptirler.

Lalepark Evleri 3 konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Alanyurt Yunus Emre Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Hamzabey Gölü manzarasına cephe bakan taraftadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 147 metrekare alana sahip 3+1 daireler 875 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0554 615 79 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…