Kategoriler
Proje Haberleri

Lara Sea Residence Kuşadası satışları başladı

Lara Sea Residence Kuşadası projesi modern mimari yapısı ve ultra lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zenginoğlu Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 106 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon, yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, Türk hamamı, sauna, buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca tenis kortu, basketbol, futbol ve voleybol sahası, fitness salonu, oyun parkı ve kreş bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk ve yaşlı bakım evi, sinema salonu, mini restorant ve büfe mevcuttur. Manzara seyir alanı, bolca yeşillik, çiçek ve ağaçlar ile doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır.

Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahip olup içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Gömme dolap, klima ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa girişi mevcuttur.

Lara Sea Residence Kuşadası konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Soğucak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, üniversite ve okullar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı, ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Lara Sea Residence Kuşadası fiyatları ne kadardır?

Lara Sea Residence Kuşadası projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 86 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 106 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL ile 1.300.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 169 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL ile 1.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 256 614 65 40, 0 542 425 09 16 veya 0 532 698 05 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“Lara Sea Residence Kuşadası satışları başladı” için 2 yanıt

Please send me information about your new project with price-list. When will it be finished? Thanks in advance.

Merhabalar, bizi de ilgilendiriyor projeniz. Daha detaylı bilgi gönderilirmisiniz. Geçen hafta oralardaydım, ama bir şey görmedim.
Sağ olun
Eray ailesi

Yorumlar kapatıldı.