Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Livapark Pendik yüzde 60 peşinatla

Livapark Pendik projesi villa konseptli lüks bir konut projesi olarak İstanbul İli, Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Has Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, nerede olduğu, ödeme planı ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Konut projesi 5 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 5 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde 6 blok ve toplam 24 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 4+1 ve 5+1 villa tiplerinden oluşmaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Has Grup güvencesi ile yaşama eğlence katacak proje 5 bin 200 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Pendik konut projesi toplam 6 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Altı adet konut bloğunda ise toplam 24 adet konut yer almaktadır. İstanbul konut projesinde yer alan 24 adet konut 4+1 ve 5+1 bahçe dubleks tiplerinden oluşmaktadır.

Satışa sunulan 4+1 tipindeki dairelerin büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. Ayrıca 5+1 bahçe dubleks tipindeki meskenlerin büyükleri ise brüt 217 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, buhar odası, sauna, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca her bahçe dubleks dairelere özel bahçe alanı yer almaktadır.

Fiber internet, kablo TV, uydu, arıtma sistemi, jeneratör, asansör ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Müstakil girişli dairelerde çamaşır odası, çamaşır makinesi, giyinme odası, ebeveyn banyosu, ankastre mutfak seti, bulaşık makinesi ve kiler alanı pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Livapark Pendik nerede yer almaktadır?

Konut projesi İstanbul İli, Pendik İlçesi Çamlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje ayrıca Aydos Ormanı’na komşu konumda yer almaktadır. Viaport AVM, Rings AVM, Atlantis AVM, Home City AVM gibi popüler alışveriş merkezleri birkaç dakika uzaklıktadır.

Sabiha Gökçen Havalimanına yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra Emsey Hastanesi, Özel Eğitim Kurumları ile şehir yaşamının koşturmasından uzakta huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Livapark Pendik fiyatları ne kadar?

Liva Park Pendik projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik gösterebilmektedir.

Yüzde 60 peşinat ve 30 ay vade ile ödeme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinde yüzde 2.8 faiz oranı kullanılmaktadır.

4+1 dairelerin büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. Ayrıca 5+1 bahçe dubleks  meskenlerin büyükleri ise brüt 217 metrekaredir.

202 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 15 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 217 metrekare büyüklüğe sahip 5+1 bahçe dubleks dairelerin fiyatları ise 16 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesi krediye uygun olup 2024 yılı Haziran ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0216 646 00 50 veya 0531 882 08 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…