Kategoriler
Dekorasyon

Loca Oturma Grubu ile bahçeler şenlenecek

Loca Oturma Grubu sayesinde şık tasarımlara kavuşacak olan bahçe alanlarınızda hem keyif alacak hem de konforu bizzat yaşayacaksınız. Bırakın Papatya Mobilya’nın bizzat dokunduğu tasarım harikaları her alanınıza girsin. Sizler için değişimin yolunu açan mobilyalar, günün her saatinde göz zevkinizi doldurmanıza ayrıca yardımcı olacaktır.

Yaza girmek için ufak adımların atıldığı mayıs ayında, oldukça sıkıcı olduğuna karar verdiğiniz bahçenizi yenilemenin tam zamanı. Masa, sandalye, oturma üniteleri ve tamamlayıcı aksesuarlar ile kendi alanınızı şık bir görünüme kavuşmak mümkün. Sektörün öncü isimlerinden birisi olan Papatya Mobilya, sizler için tasarlamaya devam ediyor. Foksiyonel ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken yeni ürünü Loca Oturma Grubu ile bahçelerinize tazelik kazandırmak ellerinizde.

Bahçe tasarımlarında gerçek bir öncü

Loca Oturma Grubu, bahçe tasarımlarınızı adeta konuşturuyor. Açık havada yaşanan her türlü hava koşullarına karşı dayanıklığı üst seviyelere taşıyan mobilyalar, sadece 15 dakikada kuruma garantisi veriyor. Üstelik elde edeceğiniz bu kuruma garantisi sadece sıcak havanın bulunduğu yaz günlerine özel değil, dört mevsimin şartlarını sizlere sunmaktadır.

Metal üzerine kataforez uygulaması yapılan mobilyalarda, elektrostatik toz boya kaplamasına sahip gövdeler yer alıyor. Bu sayede bahçenizin her türlü koşullarına meydan okuyan mobilyalarınız, sizlere ultra hijyenin kapısını aralamaktadır. Bahçe tasarımlarınız da sizlere şıklık ve zevk kazandırdığı kadar, ergonomik yapısı ile adından oldukça söz ettirecek. Nefes alma özelliği taşıyan grupta, kir tutmaz yüzey sayesinde temizlikte en ufak zorluk yaşamayacaksınız.

Minderlerin ergonomik yapısı ile sağlıklı bir oturma grubu olmayı sürdüren Loca Oturma Grubu, adeta insan sağlığına düşkün bir yapıya sahiptir. Özenle seçilmiş kumaşların sadelik ile harmanlandığı yapım aşamasında, sizlere minimal etkiler sağlayacaktır. Bu özgün tasarıma sahip mobilya grubunda, arzuya göre çoklu renk seçeneğinden kendi renginizi bulabilir ve bahçelerinize yeni renkler kazandırabilirsiniz.

Papatya Mobilya ile fark yaratın

Sadelikten hoşlanan bünyelere bir dost olmaya söz veren Loca, aynı zamanda sizlere keyifli dakikalar sunmaya kararlı. Papatya Mobilya tarafından tasarlanan bu özel oturma grubu, sizlere firmanın 32 yıllık deneyimini kazandıracak. Bir zamanlar iç mekan çalışmaları ile başladığı yolda, Türkiye çapında bir yer edinen Papatya Mobilya, dünya trendlerini sizler için takip ediyor. Titiz çalışmaların her alanda yürütüldüğü süreçte, analiz raporları, yeni trendler vb. uygulamalar, belirlendiği an itibariyle tasarımın her bir noktasında fark yaratılıyor.

Ayrıca sektördeki diğer isimlere göre daima bir fark yaratan Papatya Mobilya; polikarbonat, polipropilen, metal ve ahşap malzemeler kullanmaktadır. Kullanılan malzemelerle birbirinden eşsiz tasarıma imza atan marka, yıl boyu kendini yenilemekten geri durmuyor. Yıl içinde artan hacmi ve genişleyen kanallarıyla sektörde adını gururla taşıyan Papatya, bu yolda insanları mutlu etmeye söz verdi.

Ayrıntılı bilgi için:

Büşra Vural

Marka Yönetmeni

0212 243 08 07 / 0536 408 63 55

Meşrutiyet Cad. No: 100-1 Beyoğlu/İst