Kategoriler
Proje Haberleri

Loya Life Evleri Kartepe’de satışa çıktı

Loya Life Evleri, Karpay İnşaat’ın projesi ile inşa edilmiştir. Bu konut projesindeki daire seçenekleri 2 + 1 ve bunun yanı sıra 3 + 1 odalıdır. Tüm daireler krediye uygun olarak satışa çıkmıştır. Yatırıma ya da ikamete elverişli olan bu dairelerin depreme dayanıklılığı dikkat çekmektedir. Deprem riskinin düşük olduğu bir bölgede yükselen konutların temeli son derece dayanıklıdır. Ayrıca yalıtım özelliklerinden dolayı daireler oldukça konforludur. Bununla birlikte site alanında kamera sistemi sürekli aktiftir. Otopark alanları konut sakinleri için kolaylık sağlarken dairelerdeki yangın alarmı da önemli bir donanımdır.

Dairelerin duvar kağıtları, duvar boyaları, seramik zeminleri, parke zeminleri ve laminant zeminleri bulunmaktadır. Bu donanımları sağlayan malzemeler ise piyasadaki en dayanıklı ürünler arasından özenle seçilmiştir. Dolayısıyla Karpay İnşaat’ın bu projesi her açıdan ihtiyaçlara uygun olarak hayata geçmektedir.

Loya Life Evleri nerede bulunmaktadır?

Bu konutlar Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki en başarılı proje örnekleri arasında bulunmaktadır. Proje alanının mevcut olduğu mahalle ise Köseköy Mahallesi’dir. Proje, Sarıgonca Sokak üzerinde hayata geçmiştir ve bu sokak, ilçenin en önemli yollarından olan Bağdat Caddesi’ne bağlanmaktadır. Bununla birlikte Kartepe ilçe merkezi, Köseköy Aile Sağlığı Merkezi, Pirelli Anadolu Lisesi ve Köseköy Gazi İlkokulu konutlara yakın mesafededir. Loya Life Evleri ile aynı civardaki diğer konutlar ise Vadi Park Evleri, Akbaş Deluxe Center, Yeşilevler Sitesi 2 ve Paşa Park Evleri 13’tür.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Tamamı krediye uygun olarak satışa çıkan bu dairelerin fiyatları şöyledir:

  • Brüt 93, net 80 metrekare 2 + 1 daireler: 270.000 TL
  • Brüt 150, net 125 metrekare 3 + 1 daireler: 420.000 TL

Loya Life Evleri satılık dairelerin oldukça uygun olduğu bir projedir. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak için ise 0533 701 46 54 numarası aranmalıdır.