Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Luwi Residence projesinde konut fiyatları

Antik Group tarafından 21 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerine konumlandırılan Luwi Residence projesi, İzmir’in Cittaslow (Sakin şehir) statüsüne sahip Seferihisar ilçesinde inşa ediliyor.

Oto yıkamacıdan kapalı sinemasına kadar çok sayıda hizmetin bulunduğu proje, İzmir’in diğer ilçelerine de yakın mesafelerde bulunuyor.

Luwi Residence projesinde donatılar

Luwi Residence nerede?

Luwi Resindence projesi, Çeşme’ye 45 dakika, Konak’a 30 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na 25 dakika, Balçova’ya 20 dakika, Urla’ya 15 dakika, Teos Antik Kenti ve Sığacık Marina’ya 5’er dakika, Akkum Plajı’na 4 dakika, Akarca Plajına ise 3 dakikalık mesafelere konumlandırıldı.

Projenin alanı, ilçe merkezine ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Projedeki konut seçenekleri

Luwi Residence projesindeki bir oda ve bir salona sahip durumda olan evler net 53,6 metrekare büyüklüğü ile net 64 metrekare büyüklüğü arasındaki alternatiflerle inşa ediliyor. Projedeki 1+1 dairelerden üç farklı tip bulunuyor.

Projedeki iki oda ve bir salona sahip durumda olan konutların büyüklükleri, net 78,6 metrekare ile net 110,5 metrekare arasında.

Akıllı ev sistemleriyle donatılan ve evlerinde otomatik panjur sisteminin yer aldığı projedeki üç oda ve bir salonlu konutlar net 117,8 metrekare ile net 134,3 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle kuruluyor.

Projedeki dört oda ve bir salona sahip dairelerin alan değeri ise net 171 metrekare.

Luwi Residence projesindeki konut fiyatları

“güncelprojebilgileri.com” tarafından edinilen bilgilere göre projedeki bir oda ve bir salonlu daireler 525 bin Türk lirasından başlıyor. Projedeki iki oda ve bir salonlu konutlar 750 bin liradan başlayan seçeneklerle potansiyel alıcılarına sunuluyor.

Projedeki üç oda ve bir salonlu konutlar, 1 milyon 100 bin Türk lirasından, dört oda ve bir salonlu evler ise 2 milyon 400 bin Türk lirasından başlayan seçeneklerle potansiyel müşterilerine gösteriliyor.

Satış ofisi: Çolak İbrahim Bey, İzmir Cd. No:142, 35460 Seferihisar/İzmir

Telefon: +90232 229 01 04

Elektronik Posta: [email protected]

Taşınmaz Haber