Kategoriler
Proje Haberleri

Lux Life City Lüleburgaz satışları devam ediyor

Solmazlar Yapı A.Ş., inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarındandır. Firma, Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi’nde Lux Life City projesini hayata geçirmektedir. Bu proje, eşsiz manzarası ve bahçeli yaşamıyla 12 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Lüleburgaz konut projesi 12 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 12 bin metrekarelik arsa üzerinde ise toplam 6 konut bloğu yer almaktadır. Altı adet konut bloğunda ise toplam 90 adet daire yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında toplam 16 adet ticari ünite yer almaktadır.

Solmazlar Yapı A.Ş., Lüleburgaz’da başladığı bu projede geniş ve ferah dairelerin yanı sıra huzurlu ve güvenli bir ortam sunmaktadır. Ayrıca kullanılan tüm malzemelerin kalitesi ve işçilik, projenin her aşamasında titizlikle ele alınmaktadır. Konut projesinde konut bloklarının altında yer alan ticari üniteler ve caddesi dikkat çekmektedir.

Kırıkkale konut projesi, 10 adet konut bloğundan oluşmaktadır. !0 adet konut bloğunda ise üç farklı tip da daire seçenekleri yer almaktadır. bu daire seçenekleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmıştır. Daireler aile boyu konfor arayanlar için ideal bir yaşam ortamı sunmaktadır.

Ferah Huzurlu Hayat

Lux Life City Lüleburgaz projesi, cadde dükkanlarından gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Ayrıca rengarenk kafelerinde keyifli dakikalar geçirmek için hak sahiplerine konforlu bir hayatın huzurunu hissettirecektir.

Konut projesinde yaşamaya başladığınızda eviniz de değerine değer katmaya başlayacaktır. Konumuyla ve lüksün yaşam standardına dönüştüğü proje özellikleriyle akıllı yatırımcıların dikkatini çekmektedir.

Projede sosyal alanlar neler?

Konut projesinde 7/24 güvenlik önlemleri ve otomobilinizi koruma altına alan kapalı otopark yer almaktadır. Sağlık dolu, huzurlu bir hayat için spor alanları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş parkurları yer almaktadır.

Lux Life City fiyatları ne kadar?

Konut projesinde üç farklı daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin fiyatları ise konut tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatları, dairelerin yer aldığı kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 125 metrekare alana sahip 2+1 daireler 6 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 61 97 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…