Kategoriler
Proje Haberleri

Mabeyn Başpınar satışları devam ediyor

Mabeyn Başpınar projesi, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yer almaktadır. Konut projesi Başpınar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Proje, 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede daireler hemen tapu ve hemen teslim durumundadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesinde 11 katlı 2 blokta daireler yer almaktadır. Bu 2 konut bloğundaki dairenin toplamı 4+1+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Bu dairelerin büyüklükleri ise brüt 220 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesindeki dairelerde set üstü ocak, çamaşır odası, giyinme odası yer almaktadır. Ayrıca vestiyer, ebeveyn banyosu, kiler, fırın gibi özelikler yer almaktadır.

Yenibatı konut projesi, Yenimahalle’nin merkezi bir konumunda yer almaktadır. Proje, metro ve otobüs duraklarına yakındır. Projenin yakın çevresinde alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar ve parklar bulunmaktadır.

Mabeyn Başpınar projesi, Ankara’da yatırım için tercih edilen projelerden biridir. Proje, merkezi konumu, sosyal olanakları ve kaliteli işçiliği ile öne çıkmaktadır.

Konut projesi metro durağına araçla 10 dakika, Kaşmir Center’e 10 dakika, Metro Mall AVM ve Optimum AVM’ye 15 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Özel Eryaman Hastanesi’ne araçla 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Mabeyn Başpınar fiyatları ne kadar?

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen konut projesinde fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, cepheye göre de değişmektedir.

Brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4+1+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon TL’den başlamaktadır.

Yatırımcılar için cazip fırsatlar sunan bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0312 566 06 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…