Kategoriler
Proje Haberleri

Macrocity Nilüfer Konutlarının Teslim Tarihi Ne Zaman?

Macrocity Nilüfer konutları, 4 bloktan ve 167 nitelikli daireden oluşmaktadır. Site alanında bulunan peyzaj alanları ve açık havuz, bu konutların dış görünüşünü güzelleştiren detaylardır. En önemlisi ise çocuk oyun alanları ile spor alanları her yaştan site sakinleri için oldukça uygundur. Ayrıca her bir daire için kapalı otopark hizmeti de olacaktır.

Projeyi meydana getiren bloklardan A ve D blokta sırasıyla 8 tane ve 5 tane dükkan bulunur. Bununla beraber D blok sadece ticari amaçlıdır. Geriye kalan diğer bloklarda yani B blok ile C blokta dükkanlar için yer ayrılmamıştır. Akıllı ev sistemlerine sahip olan bu konutların bloklara göre dağılımı şu şekilde gösterilebilir:

  • A Blok: 35 adet 3 + 1, 17 adet 1 + 1 Loft ve 1 adet 2 + 1 daireler.
  • B Blok ve C Blok: 32 adet 3 + 1, 17 adet 1 + 1 Loft ve 8 adet Paradise Villa daireleri.
  • D Blok: Sadece 5 adet dükkan.

Bu konut projesinin temeli, 20 Ocak 2021 tarihinde atılmıştır. Macrocity Nilüfer satılık daire teslimleri ise bu tarihten 2 yıl (24 ay) kadar sonra başlayacaktır. Dolayısıyla dairelerin anahtar teslim tarihi 2023 yılıdır. Satış işlemleri çoktan başlamış olan Macrocity Nilüfer konutları çok talep görmektedir.

Macrocity Nilüfer Konutları Nerededir?

Ergünkent İnşaat şirketinin en iddialı projeleri arasında olan bu daireler, merkezi bir konuma sahiptir. Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bu konutların yakınında pek çok alışveriş merkezi, hastane ve devlet dairesi vardır.

Örneğin Bauhaus, Carrefour ve Migros gibi büyük alışveriş merkezlerine ulaşım çok kolaydır. Ayrıca Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü de bu konutların yakınında olmaktadır. Medicana, Acıbadem ve Jimer hastanelerine kısa sürede ulaşmak da mümkündür.

Macrocity Nilüfer Konutları İçin Fiyatlar Ne Kadardır?

Macrocity Nilüfer konutlarını ziyaret etmek için Karaman Mah. İrfaniye Sok. İhsaniye, 16130 Nilüfer / Bursa adresi ziyaret edilebilir. Örnek daire tanıtımları 1 Ocak 2021’de, henüz daireler inşa durumundayken başlatılmıştır. Bununla birlikte proje hakkında detaylı bilgi için 0553 777 15 16 numarasını arayabilir, Macrocity NiIüfer fiyat listesi için buraya tıklayabilirsiniz.