Kategoriler
Proje Haberleri

Mahal Pera Akşehir satışları başladı

Mahal Pera projesi bulunduğu bölgenin en gözde semtinde ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Konya’nın Akşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Onur Grup A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 9 blok ve toplam 180 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ayrıcalıklı yaşam alanları ve sosyal imkanları dikkat çeken proje kapsamında her biri 5 katlı olmak üzere 9 adet blok yükselmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda toplam 180 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 185 metrekare olmaktadır. Sitede site görevlisi ile birlikte 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır.

Bahsi geçen proje sosyal faaliyet alanları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde yürüyüş parkurları, çocuk oyun parkı, Fitness aletleri, basketbol sahası, kamelyalar gibi pek çok sosyal tesis bulunmaktadır. Üstelik dairelerde kat bahçeleri yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Mahal Pera konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Konya’nın Akşehir İlçesi Yarenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin en güzel semtinde yer alan proje ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Mahal Pera projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (332) 813 87 85 veya 0 (545) 856 67 89 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…