Kategoriler
Projeler

Mak Group 5 satışları başladı

Mak Group 5 projesi Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yer almaktadır. Mak Group tarafından hayata geçirilen projede daire satışları başlamış durumda. 2023 yılı Şubat ayında teslim edilecek dairelerde farklı seçenekler mevcuttur. Proje detayları ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve genel özellikleri

Mak Group 5 projesi 1.873 metrekare inşaat alanında yer almaktadır. Projede farklı büyüklük ve tipte daireler mevcuttur. Toplam 14 daire 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Dairelerde mutfak dolapları hazır bulunmaktadır. İç kapılar PVC kaplamadır. Dairelerin dış kapıları ise çelik kapıdır. Daire girişlerinde görüntülü diyafon yer almaktadır. Konutların arasında çift duvar vardır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Projede her eve yetecek kadar depolama alanı mevcuttur.

Mak Group 5 projesinde araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Isınma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca dairelere iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır.

Mak Group 5 projesi nerede

Proje, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi, Ataevler Mahallesinde yer almaktadır. Merkezi konumda yer almaktadır. Daireler Sapanca ve Kartepe’ye 10 dakikalık mesafededir. Şehir hastanesine ise 20 dakika mesafede bulunmaktadır. Bölgenin en sevilen alışveriş merkezlerinden Symbol AVM’ye sadece 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca şehirler arası ve ülkeler arası uçuş için Sabiha Gökçen Havaalanına 1 saat uzaklıktadır. Mak Group 5 projesi E5 ve otoyola çok yakındır. Bu özelliğinden dolayı uzak bölgelere de ulaşım kolaydır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile uzak bölgelerdeki yerlere ulaşmak mümkündür.

Daire fiyatları

Proje şu an yapım aşamasındadır. Dairelerin 2023 yılı Şubat ayında teslim edilmesi beklenmektedir. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler kendi aralarında da farklı büyüklüklere sahiptir. 2+1 daireler 85 ila 98 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Şu anda satış fiyatları 1 milyon 175 binden başlamaktadır. 3+1 daireler ise 113 ila 144 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. Bu daireler  şu anda 1 milyon 350 binden satışa başlamaktadır.

Dairelerin satış fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için irtibata geçebilirsiniz. Bunun için 0533 520 41 02 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ayrıca merak ettiğiniz bilgili alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız