Kategoriler
Proje Haberleri

Manar City 2 Başiskele’de yükseliyor

Manar City 2 Başiskele projesi Kain İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Kocaeli konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Manar Terrace, Manar Yuvacık, Manar Yuvacık II, Manar City gibi bir çok projeye ima atan Kain İnşaat şimdide yeni projesini hayata geçirmektedir. Firma ayrıca My Hill Residence, My Hill 1,2,3,4,5 ve 6, My Hill Garden 2 gibi bir çok projeyi de hayata geçirmiştir.

Konut projesi Yuvacık Barajı, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi’nin merkezinde yer alan bölgedeki arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Ayrıca bu projede toplam 2 konut bloğu yer almaktadır. Konut blokları ise 4’er katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Dairelerin dışında konut projesinde ticari üniteler de yer almaktadır. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede dairelerin dışında ayrıca sosyal alanlara da yer verilmektedir.

Projede daire özellikleri neler?

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje hayata geçirildiği bölgede adından söz ettirmeyi başarmıştır. Manar City 2 Başiskele projesi bünyesinde yer alan 2 konut bloğunda iki farklı tip dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan konut blokları dört katlı olacak şekilde projelendirilmiştir.

Manar City 2 Başiskele projesinde yer alan daireler iki farklı daire tipinden meydana gelmektedir. Proje kapsamında yer alan dairelerin büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiştir.

Konut projesinde yer alan daireler 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Ayrıca projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 197 metrekare ile 225 metrekare arasında değişmektedir.

Başiskele konut projesinde yer alan 3+1 tip daireler brüt 197 metrekare, net ise 146 metrekare olarak tasarlandı. Ayrıca projedeki 4+1 tip daireler ise brüt 225 metrekare, net ise 181 metrekare olarak projelendirilmiştir.

Konut projesinde daireler yerden ısıtma olarak projelendirilmiştir. Ayrıca üst düzey ısı ve ses yalıtımı projedeki dairelerin diğer özelliklerindendir.

Manar City 2 Başiskele fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

Konut projesinde yer alan brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 241 bin 600 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede yer alan brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 6 milyon 459 bin 750 TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Söz konusu olan proje Kocaeli, Başiskele, Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Manar City 2 Başiskele projesi Yuvacık Barajı’na oldukça yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ayrıca Kartepe-Yuvacık Barajı- Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi’nin merkezinde yer almaktadır. Proje ayrıca diş hastanesine 2 km, İzmit merkeze 10 km, Symbol AVM’ye ise 12 km mesafededir.

Sosyal alan olarak ise konut projesinde bir çok sosyal alan yer almaktadır. Açık yüzme havuzu, fitness alanı gibi sosyal alanlar projede yer almaktadır. Ayrıca projede güvenlik, açık otopark, kapalı otopark alanları yer almaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0262 323 13 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…