Kategoriler
Proje Haberleri

Marmaris Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta

Marmaris Konakları Muğla projesi kaliteli ve güvenli yapılar inşa eden Marmaris Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 3 adet blok konumlandırılmıştır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 açık mutfak flat daireler ile kapalı mutfak flat daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Marmaris Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 4 katlı olmak üzere 3 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 açık mutfak flat daireler ile kapalı mutfak flat daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 128 metrekare olmaktadır. Modern inşaat teknolojilerinden faydalanılarak inşa edilen projenin iç ve dış yapı malzemeleri ile ekipmanları üst segmentte yer alan markalardan oluşmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu ve bahçe düzenlemesi bulunmaktadır. Asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde beyaz eşya, ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, PVC doğrama ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Geniş balkonlar ve teraslar mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Marmaris Konakları konumu hakkında

Avantajlı bir konumda yükselen proje Muğla’nın Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde cami, eğitim kurumları, sağlık kuruluşları ve park alanı mevcuttur. Minibüs güzergahına yakın konumda yer almaktadır.

Marmaris Konakları fiyatları ne kadar?

Marmaris Konakları Menteşe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 117 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 128 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 252 412 72 84 veya 0 533 258 64 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…