Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Boutique Başakşehir satışları devam ediyor

Başakşehir konut projesi Makro İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Mavera Boutique Başakşehir projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar da tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar? Teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İstanbul konut projesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi içerisinde 9 katlı toplam 6 konut bloğu yer almaktadır. Projede yer alan daireler 4 artı 1 tipinde tasarlanmıştır. İki farklı tip ve büyüklükte 4+1 ve 4.5+1 daire seçenekleri projede yer almaktadır. Satışa sunulan 4+1 ve 4.5+1 dairelerin büyüklüğü brüt 202 ve 212 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 142 metrekare ve 155 metrekare olmaktadır.

Konut projesi içerisinde yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, buhar odası ve çocuk oyun alanı gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşa kabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar boyalıdır ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Üstelik çamaşır odası gibi birçok özelliğe sahiptir.

Mavera Boutique Başakşehir fiyatları ne kadar?

Mavera Boutique Başakşehir projesinde satılık daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Satılık daire fiyatları ayrıca dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut projesinde satılık daire fiyatları 4 milyon 163 bin TL’den başlamaktadır. Fiyat detaylarına baktığımızda ise;

Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 706 bin TL’den başlamaktadır.

214 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 5 milyon 6 bin 844 TL’den başlamaktadır. Konut projesinin 36 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Mavera Boutique Başakşehir nerede yer alıyor?

Makro İnşaat konut projesi, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunmaktadır. Konut projesi inşaatı devam eden Mavera Comfort projesinin hemen karşısında bulunmaktadır. Halkalı’dan Havalimanı’na giden metro hattına ve olimpiyat metro hattına yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca projesini yakın çevresinde market, park, hastane, eczane ve üniversite bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 659 27 02 veya 0530 680 00 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

*Haberdeki görsel Mavera Comfort projesine aittir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…