Kategoriler
Proje Haberleri

Mavera Residence 30 ay vade imkanıyla satışa çıktı

Ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle Mavera Residence daireleri satışa çıktı. Bahçeşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’nin yürüme mesafesinde bulunan proje kapsamında daireler aracısız olarak inşaat firmasından satılıyor. Yatırım değeri yüksek olan projede daireler akıllı ev sistemine sahip. Projede fiyatlar ne civarda seyrediyor? Ayrıca projenin sosyal olanakları nasıl? Proje kapsamında hangi hizmetler mevcut?

Mavera Residence daire özellikleri

Projede daireler amerikan mutfak ve ankastre fırına sahip. Banyosunda duşakabin bulunan daireler akıllı ev sistemine sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Proje kapsamındaki 1+1 daireler brüt 61 net ise 40 metrekare. Projede iki tip 1+1 daire seçeneğinin yanında 2+1 daireler de mevcut. Proje internet sayfasında daire tipleri ve görsellerine ulaşmak mümkün.

Mavera Residence sosyal olanakları

Hastanenin hemen girişindeki daireler market ve metro durağına da yürüme mesafesinde konumlanıyor. İhtiyacınız olan bütün merkezlere yakın merkezi konumuyla proje ön plana çıkıyor ve büyük yatırım kapasitesi taşıyor.

Projenin fiyat ve ödeme seçenekleri

Projede daireleri görüntülü arama ile gezme seçeneği mevcut değil. Bununla birlikte proje kapsamındaki daireler konut kredisine uygun durumda. Proje kapsamındaki 1+1 daireler 569 bin TL’den başlayan fiyatlar üzerinden satışta. Ayrıca proje 30 aya kader vade imkanı sunuyor.

Projenin satış ofisi Ziya Gökalp Mahallesi, Olimpiyat Stadı Yolu No:6 Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır. Metro durağına 5 dakika mesafede yer alan proje havalimanına 25 dakika, İstanbul havalimanına ise 25 dakika mesafede yer alıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için iletişim numarası ise 0 (212) 659 27 02.

Diğer proje haberleri için tıklayın…