Kategoriler
Emlak Haberleri

Mavera Zeytin Evler satışları devam ediyor

Tuzla konut projesi Mavera İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla İlçesi, Yayla Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.  Mavera Zeytin Evler ne zaman teslim edilecek, daire tipleri neler, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Yayla Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Tuzla konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 7 katlı iki adet konut bloğunda ise toplam 84 adet konut yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda ise projede tek tip konut seçeneklerine yer verilmiştir. Bu konut 3.5+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

İstanbul konut projedeki dairelerin tamamı 3.5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 115 metrekare büyüklüğündedir.

Mavera Zeytin Evler teslim tarihi

İnşaat çalışmaları devam eden konut projesinin 2023 yılı sonlarına doğru tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Mavera Zeytin Evler projesi, Tuzla Devlet Hastanesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesinde akıllı ev sistemi, yangın merdiveni, çift asansör, yerden ısıtma ve kombili sistem mevcuttur. Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanı, kamelya, peyzaj su deposu gibi alanlar yer almaktadır.

Konut projesi Tuzla Merkez’e, sahile, İETT otobüs hattına yakın konumdadır. Ayrıca proje Eğitim kurumlarına, Marmaray ve E5 karayoluna yakın konumdadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 395 56 56 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…