Kategoriler
Proje Haberleri

Mavi İnci Konakları hemen tapu teslim

Mavi İnci Konakları projesi Kutlu Deniz İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. 14.500 metrekarelik proje alanı üzerinde 10 blok ve toplam 428 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler arakat ve köşe dubleks seçenekleri ile 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bahsi geçen projenin birinci etap teslimleri devam ederken ikinci etap teslimleri ise Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kutlu Deniz İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje 14.500 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 10 katlı 10 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 428 adet daire yer almaktadır. Daireler ise arakat ve köşe dubleks seçenekleri ile 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 127 ile 146 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 1 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında 8.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açılır kapanır yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kamelyalar, hamam, sauna, fitness salonu ve mescit yer almaktadır.

Asansör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Her blokta güneş enerji panelleri sayesinde sıcak su tasarrufu sağlanmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Söz konusu projede birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmıştır. Üçlü ankastre mutfak seti, çift balkon, ebeveyn banyosu, duşakabin, vestiyer ve PVC doğrama gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Mavi İnci Konakları konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Ataevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yılmaz Akkılıç Caddesi ile Fuzuli Caddesi’nin kesiştiği köşede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, okullar bölgesi ve sağlık kurumları mevcuttur. Bununla birlikte metro durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Mavi İnci Konakları fiyatları ne kadar?

Mavi İnci Konakları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.900.000 TL ile 2.200.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.300.000 TL ile 2.400.000 TL arasında değişmektedir. Hemen tapu teslim durumundaki projenin birinci etap teslimleri devam ederken ikinci etap teslimleri ise Mayıs 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 230 00 25, 0 (224) 230 00 26 veya 0 (531) 200 50 85 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…