Kategoriler
Proje Haberleri

Merdim Yaşam Evleri Kayapa son daireleri satışta

Merdim Yaşam Evleri Kayapa projesi AFM İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 12 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 10 tanesi 3 artı 1 ve 2 tanesi 2 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AFM İnşaat güvencesi ile yükselen projede 12 adet daire yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 10 tanesi 3 artı 1 ve 2 tanesi 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 130 metrekare olmaktadır. Dairelerde ve binanın yapı malzemelerinde birinci sınıf malzeme kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş alanı, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve peyzaj alanı bulunmaktadır. Asansör sistemi ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar balkon dahil yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Çimstone tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Dolaplar mdf gövde akrilik kapak dolaplar, lake oda kapıları ve PVC doğramalar yer almaktadır. Üstelik dekor olarak çıtalama sistemi, ışık bandı ve spot aydınlatma kullanılmıştır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Merdim Yaşam Evleri Kayapa konumu ve fiyatları hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, semt pazarı, sağlık kurumları, eğitim kurumları ve sosyal alanlar mevcuttur. Konum olarak toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Merdim Yaşam Evleri Kayapa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.590.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 262 16 55 veya 0 (539) 951 59 67 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…