Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

MESA konutları 0.64 faiz ile satışta

MESA konutları ayrıcalık olarak yaşamak isteyenlere özel olarak 0.64 oranlı faiz fırsatına dahil oldu. Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan firma hedefleri doğrultusunda sektör üzerinde 50 yıllık tecrübesini konuşturmaya devam ediyor. Kamu bankaları tarafından sağlanan düşük faizli konut kredisi ile ev sahibi olmanın kolaylaştığı günümüzde bir diğer sürpriz MESA ile geldi.

MESA Konutları, 50 yıllık tecrübesini kazandırmak istiyor

Türkiye’de inşaat sektöründe bir öncü ve güvenilir marka olmayı başaran MESA firması, haziran ayı başında ortaya çıkan indirim kampanyasına dahil oldu. Buna göre, İstanbul’da MESA Çubuklu 28, MESA Orman, MESA Koz, MESA Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su projeleri kampanyada yer alacak. Ayrıca Ankara’da Park Mozaik projesiyle dikkat çekmeye devam eden MESA, projelerine katılmak isteyenleri Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ve katılım bankalarına davet etmektedir.

Verilen bilgiye göre sektör öncüsü olmayı başaran firma, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım’ın sayesinde birinci el/sıfır konut alımlarında düşük faizli konut kredi imkanlarını müşterileri için sunuyor. Bankaların, müşteri başına verilebilecek kredi miktarının şehirlerarası belirlendiği projelerde İstanbul ve Ankara’daki konutlar için 750 bin TL kredi sınırı bulunmakta. Her projesi için ayrı bir ödeme seçeneği ve fırsatını getiren firmanın kampanya kapsamında müşteri odaklı çalışmaya devam ettiği belirtildi.

Türkiye ve yurtdışındaki projeleriyle kendinden söz ettiren bu sektör öncüsü firmanın şimdiye tek 100 binden fazla konutu hayata geçirdiği bilinmektedir. Günümüzde yaklaşık olarak 350 bin kişinin yeni yaşam alanlarını MESA aracılığıyla belirlediği görüldü.

MESA Çubuklu 28’de bahçeli villa satışları

MESA, Çubuklu üzerinde yer alan villaların teslime hazır olduğunu duyurmuştur. Bu konut projesinde eşsiz orman manzarasına kavuşacak kişilerin bir diğer yandan da panoramik boğaz manzarasını izleme olanakları bulunuyor. 80 bağımsız bölüm ile öne çıkan proje için 1 ticari alanına ve butik bir yaşam konseptine yer verildi.

Çubuklu’nun en özel noktasına konumlandırılan bu yeni yaşam alanında zevk ve prestij sahibi olmanın avantajlarını yakalayabilirsiniz. Az katlı mimarinin ön planda olduğu konutlarda göz yorgunluğunun ve karmaşanın önüne geçildi. Ayrıca estetik dokusu onu tüm doğayla birleştirmektedir.

MESA Çubuklu 28, tüm MESA kalitesini standart olarak üzerinde hissettiriyor. 3+1’den 6+2’ye varan konut seçeneklerinde villa blokları yeniden satışa çıktı. Aynı zamanda proje dahilinde hayat bulan diğer daire seçeneklerinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 flat ve dubleks villalar sizleri beklemekte.

Kampanya kapsamına alınan MESA Çubuklu 28 projesinde birinci el/sıfır konut alımlarına dair ödeme fırsatları; konut kredisi için 12 ay ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade seçeneği ve 0,64 düşük faiz oranı bulunmaktadır.

Mesa Orman
Mesa Orman

“En İyi Konut” olma ödülü MESA Orman projesine gitti

İstanbul’da hayat bulan konutlar, Beykoz Çubuklu üzerindeki konumuyla sizleri bekliyor. MESA Orman, doğal göl ve orman manzarasına sahip olmakla birlikte tüm dünyanın eşsiz rengini sizlere bahşetmektedir. Az katlı mimariye sahip olan bu yapıların özellikle doğa severler için oldukça uygun olduğu söylenebilir. Yatay mimarisiyle fazlaca göz yormayacak olan konutlarda kuş cıvıltıları site içerisinde kulaklarınızı dolduracak.

Blokların 219 daireye sahip olduğu projede butik ve özgün bir yaşam konsepti benimsenmiştir. Yüksek tavan, ferah ve geniş odalı dairelere sahip konutların büyüklüğü arzuya göre 125 ila 300 metrekare arasında değişiyor. 2+1’den 6+1’e varan daire tiplerinin sizleri beklediği proje aynı zamanda “Devam Eden-En İyi Konut” ödülüne layık görüldü.

Kampanya kapsamına alınan MESA Orman projesinde birinci el/sıfır konut alımlarına dair ödeme fırsatları; konut kredisi için 12 ay ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade seçeneği ve 0,64 düşük faiz oranı bulunmaktadır.