Kategoriler
Proje Haberleri

Meşe Country Çekmeköy ilçesinde yükseliyor

Çekmeköy satılık daire ilanları arasındaki Meşe Country daireleri krediye uygun olarak satışa çıktı. Alemdağ İMC Yapı tarafından gerçekleştirilen bu projede 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler mevcuttur. Teras ya da ara kat daire seçenekleri ile öne çıkan proje, yaklaşık 4 dönümlük bir arsa üzerinde yer alır. Bununla birlikte ormanlık alanlara yakın mesafede oluşu da bu konutları değerli hale getirmektedir.

Bu binaların yapı özellikleri ise depreme karşı dayanıklıdır. Çekmeköy ilçesinin Alemdağ bölgesindeki bu daireler, oldukça sağlam bir zeminde inşa edilmiştir. Blokların fazla kata sahip olmaması da depreme dayanıklılığı artırmaktadır. Ayrıca güvenlik hizmeti ve 7 / 24 aktif kameralar, site içinin daima güvenli olmasını sağlayacaktır. Buradaki çocuk parkı, çok amaçlı saha ve fitness salonu ise sakinlerin ihtiyaçlarına uygundur. Çocukların kış mevsiminde rahatlıkla oyun oynayabilmesi için kapalı oyun parkı da tasarlanmıştır. Sadece site sakinlerinin kullanımına açık olan otopark ve yüzme havuzu ise siteye değer katmaktadır.

Meşe Country satılık daire fiyatları ne kadardır?

Meşe Country projesi satılık daire seçenekleri 2 + 1 ya da 3 + 1 odalı dairelerden oluşur. Bu dairelerin fiyat aralıkları ve büyükleri ise genel olarak şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 119 – Net 80 metrekare / 680.000 TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 129 – Net 95 metrekare / 790.000 – 770.000 TL

Bu proje nerede hayata geçmiştir?

Alemdağ İMC Yapı firmasına ait olan proje, İstanbul’da hayata geçmiştir. Çekmeköy ilçesinin Çatalmeşe Mahallesi’ndeki Meşe Country konutları 185. Sokak üzerindedir. Bu konum, şehrin en merkezi bölgelerinden birindedir. Dolayısıyla ulaşım imkanları ile birlikte pek çok olanak mevcuttur. Buradan, ilçenin her tarafına yolculuk yapmak son derece rahat ve kolaydır. Ayrıca 0Alemdağ Ormanı’na yakın mesafedeki bu yeni daireler hakkında detaylı bilgi almak da mümkündür. Bunun için 0532 162 49 56 numarası aranmalıdır.

Buna benzer proje haberlerine ulaşmak için lütfen bu linke tıklayınız.