Kategoriler
Proje Haberleri

Meşe Kayapa daireleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu!

Meşe Kayapa daireleri, 3 + 1 odaya sahip olan ve Bursa – Nilüfer’de yükselen konutlardır. Proje kapsamında satışa çıkmış olan daire türleri ise büyüklüklerine göre şunlardır:

  • Brüt 135 – Net 114 metrekare büyüklüğündeki daireler
  • Brüt 133 – Net 105 metrekare büyüklüğündeki daireler

Birbirinden farklı büyüklüklere sahip olan bu konutların hepsinde ebeveyn banyosu vardır. Bununla birlikte diğer bazı ortak donanımlar arasında ocak, fırın, davlumbaz, portmanto ve güvenlik sistemli kapı mevcuttur. Oldukça güvenli bir site alanı içerisinde yükselen blokların girişleri de şifreli olmaktadır. Ayrıca spor salonu, sauna salonu, açık yüzme havuzu, açık otopark alanı, çocuk parkı ve geniş peyzajlar, site sakinleri için tasarlanmış diğer özelliklerdendir. Yaklaşık olarak 4.400 metrekarelik bir arazi üzerinde hayata geçen projedeki konut sayısı ise 42’dir. Ayrıca bu daireler, toplamda 2 ayrı blokta yer alır.

Gezgintaş İnşaat firması bu projeyi nerede hayata geçirmektedir?

Meşe Kayapa projesi, Gezgintaş İnşaat tarafından Bursa – Nilüfer’deki 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. 2 bloğun yükseldiği bölgede Garden Plus AVM, Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Ortaokulu ve çok sayıda konut vardır. Ayrıca İzmir Yolu Caddesi ile Görükle Zafer civarı proje arazisinin yakınında olmaktadır.

Meşe Kayapa satılık daire fiyatları ne kadardır?

Meşe Kayapa satılık daire seçenekleri, 490.000 – 570.000 TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Ayrıca bu daireler krediye uygun değildir. Bununla birlikte alımlar için takas uygulanabilir. Ödeme planları, proje özellikleri ya da çeşitli konular hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. İrtibat numarası ise 0 532 461 76 16’dır.

Anasayfaya dönmek için tıklayınız.