Kategoriler
Proje Haberleri

Metromall Residence proje fiyatları

24 yıl boyunca konut projelerinde adını duyuran Söğüt İnşaat, yeni projesi Metromall Residence ile geri döndü. Büyük oranda satışı sağlanan daireler adını aldığı Metromall Alışveriş merkezinin yanı başında yükselişiyle dikkatleri üstüne çekiyor. Ankara’nın gelişim merkezi haline gelen Eryaman bölgesinde hemen teslim ile ev sahibi olabilirsiniz.

Metromall Residence proje özellikleri nelerdir?

Bilinen eski adıyla memurlar bölgesi Eryaman, son yıllarda yapılan yatırımlar sonucunda gelişimin merkezi haline geldi. Büyük yatırımcıların söz konusu projede fırsatları değerlendirenlerin yanı sıra yaşam alanı olarak seçenler de var. Toplamda 5 blok olan konutlar 1 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon arasında değişim göstermektedir. Ayrıca 1 blok sadece home ofis olarak tasarlanmıştır.

Daire boyutları 63 ila 183 metrekare arasında boyut seçeneklerine sahiptir. Eğer sadece yatırım amaçlı bir alıcı iseniz toplamda 2 bin TL üzerinden kira getirisi bulunuyor.

2 oda 1 salon seçeneğindeki dairelerin açılış fiyatı 750 bin TL

3 oda 1 salon seçeneğindeki dairelerin açılış fiyatı 900 bin TL’ olarak belirlenmiştir.

Projede sahip olunan imkanlar nelerdir?

Yapı ve zemin etüdü tamamlanan binalar aynı zamanda yalıtım ve deprem yönetmeliğine uygundur. Tüm yapılarda su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunmaktadır. Merkezi ısıtma ve pay ölçerin yer aldığı binalar kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness merkezi, spa gibi önemli hizmetler vermektedir.

Güvenlik hizmetlerinin yanı sıra kameralı güvenlik sistemlerinin daima aktif olduğu bir yaşam alanı alıcısına huzuru sağlamaktan çekinmiyor.

Ayrıntılı bilgi için:

Sizlerde 750 bin TL üzerinden ev sahibi olmak için aşağıdaki numarayı arayabilirsiniz.

444 8 748