Kategoriler
Proje Haberleri

Metropol Kent Sitesi satışları başladı

Metropol Kent Sitesi projesi kentin gelişen bölgesinde ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sivas’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sun Yapı ve Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sun Yapı güvencesi ile yükselen proje, bölgenin en donanımlı site konseptine sahiptir. Proje kapsamında 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve sosyal tesis alanı yer almaktadır. Binada asansör sistemi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde birinci sınıf mutfak dolapları ve ankastre set bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde banyo dolapları, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Dairelerde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Üstelik 2 adet cam balkon yer almaktadır.

Metropol Kent Sitesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sivas’ın Merkez İlçesi Tuzlu Göl Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin en gelişmiş bölgesinde yer alıp pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Metropol Kent Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik daire ve arsa ekspertiz hizmetleri, tapu takip işlemleri eksiksiz ve hızlı bir şekilde firma tarafından sonuçlandırılmaktadır. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 985.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (506) 512 84 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…