Kategoriler
Proje Haberleri Video Galeri

Mevsim İstanbul Bahçeşehir lansman fiyatlarıyla satışta

Başakşehir villa projesi Sarılar Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu villa projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir Mahallesi, Tatarlık mevkiinde yer almaktadır. Villa projesinin lansmanı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Yatay mimari ile tasarlanan Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesindeki yapılan basın lansmanı sonrası satışlar başlamıştır.

Proje özellikleri neler?

Bahçeşehir villa projesi 32 bin 212 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 32 bin 212 metrekare üzerinde hayata geçirilen Başakşehir villa projesinde toplam 89 adet villa yer almaktadır. 89 adet villanın yer aldığı projedeki villaların 33 tanesi müstakil villalardan meydana gelmektedir. Geriye kalan toplam 59 tanesi ise ikiz villa tiplerinden meydana gelmektedir.

50 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip projedeki villalar A Plus konseptinde projelendirilmiştir. Bu A Plus villalar tip olarak ise 5+1 tripleks villalardan oluşmaktadır. Söz konusu villalarda yüksek tavan, geniş bahçe alanı, depo alanları ve otopark alanları yer almaktadır. Villalar minimum 3.5 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Üst katlar ise 4.5 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece villa sahiplerine konforlu ve hacimli alanlar sağlanmış oldu. Ayrıca projede yer alan villalarda yerden ısıtma ve her odada gizli tavan tip klima sistemi yer almaktadır. bu sistemleri kontrol etmek için ise akıllık ev otomasyon sistemleri projede yer almaktadır.

Sosyal alan olarak ise villa projesinde bir çok sosyal alan yer almaktadır. Villa projesi içerisinde sinema odası, spor salonu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi alanları gibi bir çok sosyal alan yer almaktadır. Ayrıca 1.000 metrekarelik bir sosyal alan proje içerisinde yer almaktadır. Bin metrekarelik sosyal alan içerisinde ise açık yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odası, sauna ve kafeteryalar yer almaktadır.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir fiyatları ne kadar?

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde fiyatlar villaların tipine büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda bakıldığında ise satılık villa fiyatları 11 milyon liradan başlamaktadır. Satılık villaların fiyatları 18 milyon liraya kadar yükselmektedir. Villa projesindeki bu fiyatlar lansman dönemine ait fiyatlardan oluşmaktadır. Ödeme planı kapsamında ise firma tarafından ödeme kolaylığı sağlanacağı ifade edilmiştir.

Villa projesi ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir villa projesindeki villalar 2024 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak villa sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Villa projesinin yer aldığı Bahçeşehir, konum olarak İstanbul şehrini birbirine bağlayan E-5 karayoluna ve TEM otoyoluna yakın konumdadır. Bölgede yer alan Kuzey Marmara otoyolunda yer alan Habipler Hasdal bağlantısının tamamlanmasıyla ulaşım sorunu daha az olacaktır. Villa projesine hastaneler, eğitim kurumları ve alışveriş merkezlerine yakın bin konumda yer almaktadır.

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 823 00 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…