Kategoriler
Proje Haberleri

Meydan Gold City satışları devam ediyor

Meydan Gold City projesi lüks yapısı ile günümüz mimarisine uygun bir şekilde tasarlanarak inşa edilmiştir. Projenin konumu Bilecik’in Bozüyük İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Meydan Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan bloklarda 3 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Meydan Grup güvencesi ile yükselen proje site içerisinde yer almaktadır. Proje içerisinde kullanılan malzemeler ise birinci sınıf ürünlerle donatılmıştır. Bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde spor alanı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Ayrıca bina girişi ve ara katlarda sahanlık bölümleri dizayn edilmiştir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Bütün dairelerde 2 adet balkon bulunmaktadır. Bununla birlikte balkonlar füme cam ile kapatılmıştır.

Meydan Gold City konumu hakkında

Proje, Bilecek’in Bozüyük İlçesi 4 Eylül Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park ve hastane bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Meydan Gold City fiyatları ne kadardır?

Meydan Gold City projesinde banka kredisine uygun satışlar ile yüksek kredi imkanları sağlanmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.320.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (228) 314 63 63 veya 0 (555) 579 93 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…