Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Garden Evleri Kartepe satışları devam ediyor

Mia Garden Evleri Kartepe projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akhel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.600 metrekarelik alan içerisinde 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.600 metrekarelik alan içerisinde 42 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sessiz asansör, her dairede duman ve gaz dedektörleri, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları birinci sınıf yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Koridor, salon ve mutfakta led aydınlatmalı tavan yapılmaktadır. Mutfak içerisinde çimstone tezgah ve kale batarya bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde birinci sınıf banyo dolapları ve cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ferah ve geniş yapıda balkonlar yer almaktadır. Balkonlar temperli cam krom küpeşteden yapılmaktadır. Engelliye uygun asansör ve rampa girişi mevcuttur.

Mia Garden Evleri Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup yeşille iç içe konumda doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Mia Garden Evleri Kartepe fiyatları ne kadardır?

Mia Garden Evleri Kartepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 617 42 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…