Kategoriler
Projeler

My Vista Maltepe satışları başladı

My Vista Maltepe, İzmir’in Menemen ilçesinde yer almaktadır. My Vista Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projenin villa teslimleri 2023 yılının 3. çeyreğinde planlanmaktadır. Proje detayları ve villaların genel özellikleri hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

My Vista Maltepe 6 adet 3 katlı villadan oluşmaktadır. Lüks ve modern bir hayatın kapılarını açan villalar 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Brüt olarak 300, net olarak ise 270 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villalar akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Hem su, hem ısı, hem de ses yalıtımına sahiptir. Kışın yerden ısıtma sistemi ile ısınmak mümkündür. Yazın serinlemek için ise klima sistemi mevcuttur. Sineklikli özel PVC doğrama ve otomatik panjur bulunmaktadır. Villalar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir. 3 katlı villalarda 4 adet banyo bulunmaktadır. Buna ek olarak ütü odası, teknik oda ve kiler de mevcuttur.

My Vista Maltepe villaları Amerikan panel kapılarına sahiptir. Dış ve iç cephede hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Villalar, özgün, modern ve şık tasarımlara sahiptir. Konum olarak Menemen ilçesine bağlıdır. Merkeze ulaşım da hem özel araçlar, hem toplu taşıma ile ulaşım mümkündür.

My Vista Maltepe satışları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villaların teslim tarihi tahmini olarak 2023 yılının üçüncü çeyreğindedir. Doğa ile iç içe huzurlu ve sakin bir yaşam alanı sunmaktadır. Villaların satış fiyatı şu anda 5 milyon 250 binden başlamaktadır. Zaman içinde fiyatlarda değişiklik olabilir. Bunun için güncel fiyatları firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

My Vista Maltepe villaları doğa manzaralıdır. Özgün peyzajlı her villaya özel bahçe bulunmaktadır. Ayrıca yine her villaya özel ayrı girişli otopark vardır. Kişiye özel havuzda hem yetişkinler, hem çocuklar yüzmektedir. Spor salonu alanı ile sinem odası alanı bulunmaktadır.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0532 482 19 02 numarasını arayabilirsiniz. Ayrıca sormak istediklerinizi de aynı numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız