Kategoriler
Proje Haberleri

Mylife Residence Söke satışları devam ediyor

Mylife Residence projesi yüksek teknolojisi ve gelişmiş mimari tasarımı dikkat çekmektedir. Yavuzlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Aydın’ın Söke İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 5 blok ve toplam 284 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuzlar İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 12 katlı olmak üzere 5 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 284 adet daire yer almaktadır. Ayrıca bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Dairelerin büyüklüğü ise 64 metrekare ile 132 metrekare arasında değişmektedir. Daha detaylı inceleyecek olursak; satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 64, net büyüklüğü ise 55 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projenin 6.000 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Sosyal aktivite alanları içerisinde fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı, açık hava spor alanı, yürüyüş parkuru, açık alan dinlenme alanları ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Bloklarda asansör, jeneratör ve çöp şaftı gibi birçok özellik yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı, merkezi yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutlar yüzde 80 ithal malzeme kullanılarak modern bir şekilde tasarlanmıştır. Üçlü ankastre set, vestiyer, giyinme odası, banyo ve mutfak hazır dolapları gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Mylife Residence konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Söke İlçesi Yeni Cami Mahallesi’nde inşa edilmektedir. SGK binası yanında konumlanan projenin üç cephesi geniş caddelerle çevrilidir. Üstelik ön tarafındaki ticari alanda Migros süper marketleri yer almaktadır. Bununla birlikte yeni yapılacak hükümet konağı ve ilköğretim okulunun projeye komşu konumdadır.

Mylife Residence fiyatları ne kadar?

Mylife Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 64 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 419 05 96 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…