Kategoriler
Proje Haberleri

Myra Park Evleri satışları devam ediyor

Myra Park Evleri projesinin mimarisinde martıların kanatlarından esinlenilerek inşa edilmektedir. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Canyol Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 32 blok ve toplam 317 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 32 blok ve toplam 317 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan  1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 72 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 126 metrekare ile 154 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 133 metrekare ile 144 metrekare arasında değişmektedir. Proje, güncel deprem yönetmeliği ve betonarme yapıların tasarım ve yapım kuralları yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde Frinds Club olarak 2.500 metrekarelik kapalı, 2.000 metrekarelik açık olmak üzere çok fonksiyonlu sosyal tesisler bulunmaktadır. İçerisinde açık yüzme havuz, market, fitness merkezi, seyir terası gibi birçok alan mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Fiber optik internet altyapısı ve uydu TV altyapısı mevcuttur.

Myra Park Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Taşyaka Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olmakla birlikte doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik proje, Dalaman Havalimanına yakınlığı ile İstanbul’dan yalnızca 2 saat uzaklıkta yer almaktadır. Fethiye Yat Limanı’na 10 dakika, Ölüdeniz’e 15 dakika, Çalış Plajı’na 18 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca Kayaköy’e 20 dakika, Kelebekler Vadisi’ne 30 dakika veSaklıkent’e 50 dakika uzaklıktadır.

Myra Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Myra Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 72 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 126 ile 154 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.835.000 TL ile 1.975.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 133 ile 144 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.140.000 TL ile 2.415.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 977 33 39 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…