Kategoriler
Proje Haberleri

N World Didim satışları başladı

N World Didim projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Necdet Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 69 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 89 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma ve parmak izi okuyucu mevcuttur. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Üstelik ferah yapıda teraslar yer almaktadır.

N World Didim konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Altınkum Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Eşsiz Altınkum Plajı’na 7-8 dakika yürüme mesafesindedir. Üstelik konutların her biri deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

N World Didim fiyatları ne kadardır?

N World Didim projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 69 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 89 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.240.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 813 67 88 veya 0 (542) 549 40 94 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

“N World Didim satışları başladı” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.