Kategoriler
Proje Haberleri

Nadiya Bahçelievler güncel fiyatları ile satışta

Nadiya Bahçelievler projesi estetik yapısı ve kullanışlı yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Külünkoğlu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 1.600 metrekarelik inşaat alanı içerisinde tek blok ve toplam 12 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje klasik ve modern hayatın vazgeçilmez ögelerini birleştirerek çağdaş mimari bir konsept sağlamaktadır. 1.600 metrekarelik inşaat alanı üzerinde tek blok ve toplam 12 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 normal daireler ile 4 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve peyzaj alanı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu, jeneratör, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda mobil sistem kollektörlü ısıtma tesisatı ve kombi yer almaktadır. Bununla birlikte klima altyapısı mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. 4 artı 1 ve 4 artı 2 dubleks dairelerde ebeveyn banyolu yatak odası ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Nadiya Bahçelievler konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park alanı, semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Boğaz köprüleri, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nadiya Bahçelievler fiyatları ne kadar?

Nadiya Bahçelievler projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.425.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 5.700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (216) 291 13 53 veya 0 (538) 972 77 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…