Kategoriler
Projeler

Nata Bahçelievler ön talep topluyor

Nata Bahçelievler İstanbul Bahçelievlerde hayata geçecek olan bir projedir. Yapımcı firması Nata Holding’dir. Başarılı çok sayıda projeye imza atan firma, bu projesinde de aynı başarı grafiğini sürdüreceğe benziyor. Proje hakkında detaylar ve merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları nelerdir

Nata Bahçelievler daire ve ticari alanlarda oluşan karma bir projedir. Projede 69 adet ticari alana yer verilmektedir. Bunun yanında 803 adet de daire bulunmaktadır. Daireler 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salon penthouselere kadar geniş seçeneklere sahiptir. Projenin toplam inşaat alanı 77 bin 848 metrekaredir. Bu alan üzerinde daire ve ticari alanlar 11 adet blok şeklinde yükselmektedir. İnşaat arsasının 40 bin 131 metrekarelik alanında konutlara yer verilmektedir. Proje konumunda bulunan cadde üzerinde 2 ticari ünite içinde toplam 15 adet ticari bölüm yer almaktadır. Hem daireler, hem ticari alanlar modern ve kullanışlı olarak tasarlanmaktadır.

Nata Bahçelievler projesi, konum olarak İstanbul’un en gözde bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Ulaşım imkanları avantajlı olan bölgede çok sayıda iş yeri ve konut da bulunmaktadır. Proje kapsamında geniş yeşil peyzaj alanları planlanmaktadır. Hem yetişkinlerin, hem çocukların keyifli vakit geçireceği alanlar projede yer alacaktır.

Nata Bahçelievler ön talep nasıl yapılır

Proje şu an inşaat aşamasındadır. Dairelerin teslim tarihi 2024 yılı Temmuz ayı olarak belirtilmektedir. Ön talep toplama aşamasında olan Nata Bahçelievler projesi için 0501 711 18 18 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje hakkında ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca kendi ön talebinizi oluşturmak için natayasam.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Projenin yapımcı firmasının gelecek projelerinin yer aldığı bu sitede her projenin özel ön talep toplama alanı bulunmaktadır. Bu alanlardan ilgili projeyi bulup form doldurarak ön talebinizi yapabilirsiniz.

Proje ile ilgili şu anda verilen bilgiler bu kadar. Ancak ilerleyen aylarda inşaat devam ettikçe daha fazla bilgi verilmesi bekleniyor. Daha fazla bilgi aldığımızda biz de haber olarak sizlerle paylaşacağız.

Diğer projeler için tıklayınız