Kategoriler
Proje Haberleri

Natura İncek sıfır faiz, sıfır peşinat fırsatıyla satışta

Natura İncek projesi sıfır faiz, sıfır peşinat fırsatıyla satışta sunulmuştur. İncek konut projesinde ayrıca kişiye özel ödeme planı ve hemen tapu fırsatı sunulmaktadır. Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek’te hayata geçirilmektedir. Gölbaşı konut projesi Fırat Life Style ve Ata Yıldız Grup firmaları ortaklığında hayata geçirilmektedir. Projenin detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Gölbaşı, İncek’te yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İncek’te yer alan arsa alanı üzerinde ikisi 28 katlı, biri yatay mimari de tasarlanmış üç adet konut projesi yer almaktadır. Üç adet konut bloğunda ise toplam 408 adet meskene yer verilmektedir.

Ankara konut projesinde üç farklı büyüklükte 2+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 86.06, 107.89 ve 108.12 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Son kalan dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir.

Konut projesinde açık otopark, kapalı otopark, insan ve yük asansörleri yer almaktadır. Ayrıca Gölbaşı konut projesinde ısınma sistemi ise merkezi ısınma sistemlidir. Teslim tarihi olarak ise konut projesinin 2024 yılı son aylarında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede fiyat ve ödeme planı nasıl?

Konut projesinde fiyatlar daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Natura İncek konut projesinde ödeme planı olarak ise sıfır faiz fırsatı sunulmaktadır. Projede ayrıca peşinat da alınmamaktadır. İncek konut projesinde bunların dışında ayrıca kişiye özel ödeme planı ve hemen tapu fırsatı sunulmaktadır.

Natura İncek nerede yer almaktadır?

Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi’nde yer almaktadır. Gölbaşı konut projesi TED Ankara Koleji’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Taşpınar İlkokulu’na ve İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı’na yakın bir konumda yer almaktadır. Proje ayrıca Ankara Konya Yolu’na ve Ankara Çevre Yolu’na da yakın konumdadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için 0312 280 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…