Kategoriler
Proje Haberleri

Naturia Kemer teslime hazırlanıyor

Naturia Kemer konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Eyüpsultan İlçesinde yükselen proje Kuruluş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Eyüpsultan İlçesi Mimarsinan Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir.

Site içerisinde açık yüzme havuzu, fitness, pilates stüdyosu, sauna, masaj ve buhar odası, business lounge, kütüphane gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında hobi odaları, çocuk oyun alanları, kuaför, kafe, 7/24 güvenlik, özel kapalı garaj, özel depo alanı gibi donanımlar da sitede yer almaktadır. Proje, 493 daireden meydana gelmektedir. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında dubleks ve simpleks seçenekleri de bulunmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri brüt 265 metrekare ile 394 metrekare arasında değişmektedir.

Naturia Kemer daire fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

2+1 tip daireler 8 milyon 660 bin TL,

3+1 tip daireler 10 milyon 635 bin TL,

4+1 tip daireler 17 milyon 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Naturia Kemer nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mimarsinan Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Kemerburgaz Metrosu’na 5 dakika, Maslak’a 10 dakika, Havalimanı’na 20 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 827 47 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…